Till översikten

Välkommen på webbinariet:
Hållbar rådgivning

SwedSec bjuder in till webbinariet Hållbar rådgivning. På webbinariet sätter vi fokus på hållbart sparande ur ett konsument- och rådgivningsperspektiv.

Webbinariet riktar sig till personer med SwedSec-licens, anställda hos SwedSec-anslutna företag och andra intresserade.

PROGRAM

 • Inledning
  Teresa Isele, vd, SwedSec, hälsar välkommen.
 • Kan hållbart sparande rädda världen?
  Emma Sjöström, ekonomie doktor, Misum, Handelshögskolan i Stockholm, försöker besvara frågan bl.a. utifrån forskningen på området.
 • Hur hjälper vi kunderna att spara hållbart?
  Johan Hagbarth, investeringsstrateg, SEB, belyser vad marknaden kan erbjuda i förhållande till vad kunderna efterfrågar.
 • Frågestund

KORT OM TALARNA

 • Fotograf: Johan Olsson.

  Emma Sjöström är forskare vid Handelshögskolan i Stockholm sedan början av 2000-talet, där hon numera leder forskningen om hållbar finans vid Misum, skolans hållbarhetscentrum. Emma är särskilt intresserad av att förstå vilken inverkan investerare kan ha på bolag, direkt eller indirekt, genom sitt engagemang för hållbarhet.

  Emma har varit gästforskare vid Hong Kong University. Hon är en ofta anlitad föreläsare, och har deltagit i flera offentliga utredningar och på andra sätt anlitats som expert kring dessa frågor.

 • Fotokälla: SEB

  Johan Hagbarth arbetar som Senior Investment Strategist i SEB. Han har arbetat i finansindustrin i snart fyra decennier. Han har bland annat arbetat som mäklare, analytiker och chef för rådgivningsteam.

  På SEB har han i omgångar ansvarat för kapitalförvaltningen inom Private Banking och leder idag arbetet med att koordinera SEB:s rekommendationer kring fonder och andra investeringsprodukter. Johan sitter också i SwedSecs prövningsnämnd.

TID

Tisdag den 25 maj, kl. 11.00−12.00

ANMÄLAN

Webbinariet är kostnadsfritt. Sista anmälningsdag är söndag den 23 maj.

Anmälan sker via tjänsten Simple Signup och länken:
https://simplesignup.se/event/179720

Den 24 maj, dagen före webbinariet, får du en länk till sändningen skickad till dig via e-post.

Vid frågor kontakta: info@swedsec.se eller 08-56 26 07 10

Varmt välkommen!