Nyheter & press

– prenumerera på våra nyheter via sidfoten nedan

Swedsec söker senior jurist

Som senior jurist hos oss fyller du tillsammans med dina kollegor en viktig roll i finansbranschens självreglering. Vi verkar för de anslutna företagens gemensamma intresse av att ha kompetenta medarbetare och värna om kundskyddet på finansmarknaden. Läs mer här!

Trevlig midsommar!

Swedsecs telefonväxel är öppen till kl. 15 på torsdag den 23 juni. Vårt kontor är sedan stängt på midsommarafton, fredag den 24 juni. Vi har öppet som vanligt igen på måndag den 27 juni. Trevlig midsommar!

Swedsecs nyhetsbrev 2 – 2022

Intervjuer med nyvalda ledamöter, panelsamtal i Almedalen, nyheter om disciplinärenden och flera företag som har anslutit sig. Om detta och mer kan du läsa i senaste nyhetsbrevet. Varma sommarhälsningar!

Digital kommunikation i disciplinärenden

Med start den 20 juni 2022 kommer nya disciplinärenden att kommuniceras digitalt. Det innebär nya rutiner för exempelvis hur företag ska anmäla licenshavares regelöverträdelser. Informationen har därför uppdaterats på vår webbplats.

”Det är viktigt att kunderna kan känna sig trygga”

Linda Conradsson, som har arbetat på Handelsbankens juristavdelning med frågor rörande ekonomisk familjerätt och skatt sedan 2005, valdes nyss in i Swedsecs prövningsnämnd. Linda är idag chef för juristerna som arbetar med kunderna inom Private Banking i Sverige på Handelsbanken. Vi har ställt några frågor till Linda som ny nämndledamot.

Kontakta oss vid frågor

Om du inte hittar svar på dina frågor om SwedSec, t.ex. via ”Frågor & svar” längst upp, är du alltid välkommen att kontakta oss.

08-56 26 07 10 info@swedsec.se