Till översikten
Pressmeddelanden

13 maj 2024

Anna Johansen ny verksamhetsarkitekt på Swedsec

Anna Johansen börjar som ny verksamhetsarkitekt på Swedsec den 13 maj 2024. Anna har en gedigen erfarenhet som verksamhetsarkitekt inom IT- och finansbranschen. Hon är utbildad systemvetare och var under början av sin karriär IT-utvecklare men har under senare delen av karriären intresserat sig för behov och kravställning utifrån verksamheten.

Anna kommer senast från en roll som Enterprise Architect på Colorama och arbetade dessförinnan som digital verksamhetsutvecklare och Business Analyst på SPP Pension och Försäkring samt med verksamhetsutveckling och kravställning på Crosskey Banking Solutions. Hon har dessutom arbetat som konsult inom olika verksamhetsområden med framförallt arkitektur, kravställning och verksamhetsutveckling under ett antal år.

– Det känns väldigt roligt att välkomna Anna Johansen till Swedsec där hon med sin erfarenhet och breda bakgrund inom verksamhetsutveckling kommer att vara ett värdefullt tillskott i Swedsecs förändringsresa de kommande åren, säger Agneta Oscarsson, VD, Swedsec.

Vid frågor och för ytterligare information, kontakta:

Agneta Oscarsson, VD, Swedsec
08-56 26 07 15
agneta@swedsec.se

Anna_Johansen

Anna Johansen, ny verksamhetsarkitekt

AO_800x800px_webb

Vid frågor, kontakta Agneta Oscarsson, VD, Swedsec

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.