Riktlinjer för Swedsecs varumärke

Anslutna företag och aktiva licenshavare har möjligheten att använda Swedsecs logotyp, till exempel på företagets webbplats, egna visitkort och i e-postsignaturer.

swedsec-om-swedsec-riktlinjer-varumarke-hero

Swedsecs varumärke

Användande av varumärke

Swedsec® är ett registrerat varumärke. Varumärket samt Swedsecs logotyper får endast användas i enlighet med våra riktlinjer.

Riktlinjer för användning av Swedsecs logotyp

Användande av logotyper

Swedsec erbjuder anslutna företag, anknutna ombud till anslutna företag och aktiva licenshavare möjligheten att använda vissa logotyper, till exempel på företagets webbplats, egna visitkort och i e-postsignatur. En förutsättning är förstås att det anslutna företagets interna riktlinjer tillåter detta. Kravet för att få använda någon av Swedsecs tillåtna logotyper är att licenshavare har aktiv licens. Så snart en licens blir vilande får logotyperna (till exempel visitkort med logotypen) inte längre användas avseende licenshavaren.

Om det anslutna företaget väljer att lägga in en av Swedsec tillåten logotyp på sin webbplats ska det stå ”[företagsnamnet] är anslutet till Swedsec Licensiering AB”, och logotypen med texten ”finansiell licensiering” bör användas. Om företaget är ett anknutet ombud till det anslutna företaget måste det framgå intill logotypen vilket företag som faktiskt är anslutet till Swedsec.

 

Intyg

Personer som har klarat ett eller flera av våra licensieringstester (och/eller inträdestest för rådgivare) kan skriva ut intyg i vår onlinetjänst om att de har genomfört test med godkänt resultat. Intyg kan skrivas ut så länge de godkända testresultaten är giltiga och således inte är bortgallrade.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.