Nyheter & press

– prenumerera på våra nyheter via sidfoten nedan

Öppettider under skärtorsdag och påsk

SwedSec har öppet till kl. 13:15 på skärtorsdag den 14 april. Det är stängt på långfredag den 15 april och annandag påsk, måndag den 18 april. Vi har öppet som vanligt igen tisdag den 19 april. Glad Påsk!

16 beslut av SwedSecs disciplinnämnd under första kvartalet 2022

Under första kvartalet 2022 har SwedSecs disciplinnämnd meddelat 16 beslut. Två licenshavare har fått sina licenser återkallade, tio har meddelats en varning och fyra har fått en erinran.

Besluten har bland annat handlat om felaktig hantering av intressekonflikter, brister i kreditgivning och kundkännedom, samt i flera fall otillåtna slagningar i företagens interna system. En sammanfattning och länk till respektive beslut finns nedan.

SwedSecs nyhetsbrev 1 – 2022

Kriget i Ukraina, förändringar i SwedSecs disciplinnämnd och prövningsnämnd, höga betyg för SwedSec i nöjdhetsundersökning och beslut av disciplinnämnden. Om detta och mer kan du läsa i senaste nyhetsbrevet.

Höga betyg för SwedSec

I syfte att utveckla vår verksamhet genomfördes under februari i år en nöjdhetsundersökning bland SwedSecs anslutna företag och licenshavare.
Båda grupperna gav oss höga betyg på samtliga frågor, samtidigt som det finns förbättringspotential inom vissa områden.

Kontakta oss vid frågor

Om du inte hittar svar på dina frågor om SwedSec, t.ex. via ”Frågor & svar” längst upp, är du alltid välkommen att kontakta oss.

08-56 26 07 10 info@swedsec.se