Nyheter & press

– prenumerera på våra nyheter via sidfoten nedan

Teresa Isele tillträder som VD efter ett år präglat av covid-19 men som också innebar ett rekordstort kunskapslyft inom finansbranschen

SwedSec välkomnar Teresa Isele som idag tillträder som ny VD. Teresa Isele kommer närmast från Första AP-fonden. 2020 var ett år som för SwedSec, liksom för resten av samhället, präglades av covid-19 men också ett år då rekord sattes i antalet genomförda kunskapsuppdateringar och där SwedSecs disciplinnämnd meddelade beslut i 71 disciplinärenden.

Öppettider kring jul och nyår

God Jul & Gott Nytt År önskar SwedSec. Vi har öppet alla vardagar och enligt våra normala öppettider kring jul och nyår. Våra öppettider kring jul och nyår är följande …

Stort kunskapslyft i finansbranschen − fler än 23 000 har nu genomfört SwedSecs årliga kunskapsuppdatering

Kunskap är till viss del en färskvara och behöver ständigt förnyas − därför måste alla personer som har en aktiv SwedSec-licens göra en årlig kunskapsuppdatering (ÅKU) genom en utbildning som sker digitalt och avslutas med ett test. Årets ÅKU har nu genomförts av mer än 23 000 licenshavare vilket är ett nytt rekord för det årliga ”kunskapslyftet” i finansbranschen.

SwedSecs regelverk 2021

SwedSecs styrelse har beslutat om ändringar i SwedSecs regelverk. SwedSecs ändrade regelverk träder i kraft den 1 januari 2021.

Kontakta oss vid frågor

Om du inte hittar svar på dina frågor om SwedSec, t.ex. via ”Frågor & svar” längst upp, är du alltid välkommen att kontakta oss.

08-56 26 07 10 info@swedsec.se