Nyheter & press

– prenumerera på våra nyheter via sidfoten längst ned

Teresa Isele har utsetts till ny VD för
SwedSec Licensiering AB och tillträder i början av 2021

Styrelsen för SwedSec Licensiering AB (SwedSec) har utsett Teresa Isele till ny VD för SwedSec. Teresa är Chef för Verksamhetsstöd & Utveckling på Första AP-fonden där hon sedan 2015 har haft flera viktiga roller inklusive som t f VD, Chefsjurist och Chef för Compliance. Teresa har dessförinnan varit jurist på EQT och Advokatfirman Vinge i Stockholm. Teresa är jurist med examina från såväl Humboldt-Universität zu Berlin som Stockholms Universitet och ett diplom i English Legal Studies från Kings College i London.

Nyhetsbrev 2 – 2020

Fortsatt verksamhet trots covid-19, styrelseledamot svarar på frågor, årlig kunskapsuppdatering (ÅKU) och exempel på disciplinbeslut. Om detta och mer kan du läsa i nyhetsbrevet.

Årlig kunskapsuppdatering (ÅKU) 2021

Alla licenshavare med aktiv SwedSec-licens måste genomföra en årlig kunskapsuppdatering (ÅKU), genom en elektronisk utbildning med avslutande test. SwedSecs prövningsnämnd har fattat beslut om kraven för ÅKU 2021. Prövningsnämnden består av ämnesexperter från finansmarknaden.

Kontakta oss vid frågor

Om du inte hittar svar på dina frågor om SwedSec, t.ex. via ”Frågor & svar” längst upp, är du alltid välkommen att kontakta oss.

08-56 26 07 10 info@swedsec.se