Till översikten
Nyheter

17 februari 2021

Sök disciplinbeslut efter kategorier av regelöverträdelser

Swedsec har tagit fram en ny sökfunktion på swedsec.se för beslut meddelade av Swedsecs disciplinnämnd efter kategorier av regelöverträdelser.

Sökfunktionen har samma indelning av kategorier och underkategorier av regelöverträdelser som Swedsecs broschyr Vägledning för anmälan av regelöverträdelser. Vissa disciplinbeslut innehåller flera regelöverträdelser och är då sökbara under flera kategorier. Om du söker på flera kategorier och/eller underkategorier kommer de beslut som innehåller minst de valda kategorierna/underkategorierna att filtreras fram.

Du kan således via den nya sökfunktionen enkelt filtrera fram beslut utifrån olika kategorier samt läsa korta beskrivningar av regelöverträdelserna och se vilken disciplinpåföljd (erinran, varning eller återkallelse) som meddelats licenshavaren.

För att närmare förstå vilken bedömning och vilka överväganden som disciplinnämnden gjort, för att komma fram till den meddelade disciplinpåföljden, kan du klicka på respektive beslutsnummer för att på så vis ta del av de fullständiga besluten i anonymiserad form.

Sök beslut efter kategorier av regelöverträdelser

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.