Till översikten
Nyheter

4 mars 2024

Swedsec lanserar digitala testlokaler

Nu lanserar Swedsec digitala testlokaler för licensieringstester, det vill säga test med distansövervakning. Det innebär att testtagaren genomför testet på valfri plats och på valfri PC/Windowsdator med övervakning både via sin mobiltelefon och dator av en testledare.

De digitala testlokalerna är ett komplement till de fysiska testlokalerna och erbjuder större flexibilitet för testtagarna. Tack vare minskat behov av resor kan det också underlätta för våra anslutna företag att minska tidsåtgång och kostnader som uppstår i samband med medarbetarnas licensieringstester. Det är upp till våra anslutna företag att bestämma om deras medarbetare ska få tillgång till våra digitala testlokaler.

Från och med den 11 mars går det att boka licensieringstest i digital testlokal i Swedsecs inloggade tjänst. De första testtillfällena i digital testlokal äger rum den 19 mars.

Det kommer även i fortsättningen att vara möjligt att boka och skriva licensierings­test i våra fysiska testlokaler runt om i landet.

Läs mer om digitala testlokaler på vår webb.

Digitala testlokaler – Swedsec

swedsec-tester-regler-hjalpmedel
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.