Till översikten
Nyheter

16 maj 2011

Swedsecs 10-årsjubileum

Under ett decennium har nu Swedsec tillsammans med marknadens aktörer arbetat för ett högt förtroende för värdepappersmarknaden. 10-årsdagen firades särskilt den 13 april på Nationalmuseum i Stockholm.

Ibland gästerna fanns representanter från Swedsecs anslutna företag, från branschorganisationer och andra med särskilt intresse för SwedSec.

Under eftermiddagen hölls ett seminarium där bland andra Martin Andersson, generaldirektör för Finansinspektionen, Hans De Geer, professor i företagsetik och Mats Lindgren, koncernchef för Kairos Future talade kring regler, styrning, kultur, kring förtroende och kring aktuella trender i samhället. På programmet stod även underhållning och överraskningar av artisterna 300%.

Alla de personer som har bidragit till att Swedsec skapats och blivit vad det är idag tackades varmt. Ett särskilt tack riktades till Per-Ola Jansson, Swedsecs initiativtagare och författare till en jubileumsskrift som på ett initierat och målande sätt beskriver Swedsecs första tio år. Efter seminariet gavs tillfälle att umgås med fortsatta samtal och mingel i museets trivsamma restaurang Atrium.

Swedsecs jubileumsskrift kan beställas via e-post till: info@swedsec.se

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.