Till översikten
Pressmeddelanden

30 september 2022

Teresa Isele, vd för Swedsec, lämnar sin tjänst i slutet av februari 2023 för nytt uppdrag i finansbranschen.

Teresa Isele, som varit vd för Swedsec Licensiering AB (Swedsec) sedan 18 januari 2021 lämnar i slutet av februari 2023 sin nuvarande tjänst för att bli ny vd för kapitalförvaltaren Rhenman & Partners Asset Management AB.

 

– Jag har haft förmånen att få vara med om att bygga vidare på Swedsecs mer än 20-åriga historia av att stärka kompetensen och kundskyddet i finansbranschen, samt att uppdatera strategin för de kommande åren. Under min tid har vi även arbetat med att digitalisera processer, lansera en ny grafisk profil och en modernare hemsida. Det har varit en fantastisk tid som jag kommer att bära med mig då jag går tillbaka till en tjänst på kapitalförvaltnings-området, säger Teresa Isele.

– Teresa har gjort ett utmärkt arbete och har med stor energi arbetat med att utveckla Swedsec på många viktiga punkter. Vi har tagit fram en ny strategi som vi fortsätter arbeta med att förverkliga. Swedsecs arbete är mycket viktigt för kompetensen och kundskyddet samt förtroendet för branschen. Vi vill tacka Teresa för hennes fina insats för Swedsec och önskar henne lycka till med det nya uppdraget, kommenterar Urban Funered, ordförande för Swedsec.

 

Teresa kvarstår som vd för Swedsec fram till utgången av februari 2023 och en process har påbörjats för att rekrytera ny vd.

 

För ytterligare information kontakta:

Urban Funered
Ordförande Swedsec Vd, Swedsec
urban@svpm.se

Teresa Isele
Vd, Swedsec
teresa@swedsec.se

 

swedsec-press-urbanFunered-1654x2545

Urban Funered, ordförande Swedsec

Teresa

Teresa Isele, Vd Swedsec

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.