Hur du bokar och genomför ett SwedSec-test

Boka licenseringstest

Våra licenseringstester anordnas på 13 orter runt om i landet vid ett flertal tillfällen per år. Alla våra licenseringstester kan genomföras vid samtliga testtillfällen. Såväl privatpersoner som anställda vid SwedSec-anslutna företag kan genomföra våra licensieringstester. Du behöver vara inloggad i SwedSecs onlinetjänst för att kunna boka ett test/testtillfälle.

Aktuella testtillfällen hittar du nedan.

Läs hur du bokar ett test/testtillfälle

Hitta närmaste testlokal

Ordningsregler i testlokal

Har du tillräckligt med kunskaper?

Bekanta dig med de frågor och verktyg som används när reguljära licensieringstest avläggs.
Så bokar du diagnostiskt test
Om diagnostiskt test och exempeluppgifter

Underkänd – Behöver du göra om ett test?

Om du blir underkänd (inte får godkänt resultat) på ett licensieringstest måste det gå en vecka mellan testtillfällena, det går alltså inte att genomföra ett nytt testtillfälle senare samma dag eller dagen efter även om det finns lediga platser i aktuell testlokal.

Bevaka testtillfälle

Längst ned i rutan ”Mina bokade test” i SwedSecs onlinetjänst (och när du bokar test, ”Steg 2 – Plats och tid”) kan du aktivera en bevakningsfunktion som meddelar dig via e-post när ett nytt testtillfälle läggs in och/eller när avbokning görs på fullbokade testtillfällen på en eller flera orter.

Kommande testtillfällen

Boka ett testtillfälle

För Anställda på anslutna företag

Alla anslutna företag har en eller flera administratörer som hanterar licenser och behörigheter att boka tester. Kontakta ditt företagets SwedSec-administratör för registrering av dig i SwedSecs onlinetjänst. När du är registrerad får du ett automatiskt e-postmeddelande med inloggningsuppgifter.

Logga in här

För privatpersoner

En privatperson som inte är anställd av ett anslutet företag kan inte få licens. SwedSec erbjuder emellertid privatpersoner, som inte är anställda av ett anslutet företag som kan faktureras, möjligheten att skriva ett licensieringstest. Beställningen görs enskilt av testtagaren själv.

Läs mer om hur du bokar här

Dela:

Kontakta oss vid frågor

Har du någon fråga angående våra licensieringstester eller hur bokningen går till så är du alltid välkommen att kontakta oss.

08-56 26 07 10 info@swedsec.se