Till översikten
Pressmeddelanden | Nyheter

8 januari 2024

Malin Wissén ny jurist hos Swedsec

Malin Wissén börjar hos Swedsec den 15 januari 2024 med särskild inriktning på disciplinområdet. Malin kommer närmast från Swedbank där hon arbetat inom compliance och har en bred erfarenhet inom regelverk och processer kopplat till rådgivning.

Agneta Oscarsson, VD Swedsec Licensiering, kommenterar:
– Jag är glad att Malin har valt att komma till oss. Hennes juridiska kompetens i kombination med att hon har de relevanta kunskaperna om vår verksamhet kommer bidra mycket i vårt dagliga arbete framöver. Malin har en högskoleexamen i juridik och en kandidatexamen i företagsekonomi.

 

Vid frågor kontakta:
Agneta Oscarsson
VD, Swedsec Licensiering
agneta@swedsec.se

 

Swedsecs licensieringar är sedan många år en hörnsten i arbetet med att stärka kompetensen och kundskyddet i finansbranschen. En licensiering från oss är yrkesanpassad för anställda i branschen och baseras på testet och på ett disciplinärt förfarande vid regelöverträdelser. Vi är kvalitetsstämpeln för höga kunskaper, regelefterlevnad och god etik i en bransch där allmänhetens förtroende är en nyckel för långsiktig hållbarhet. Knappt 300 företag är anslutna till Swedsec och ca 24 500 av deras anställda är Swedsec-licensierade. För mer information besök: https://www.swedsec.se/

 

 

IMG_8557
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.